Майстер-клас з приготування кім паб 김밥
26 березня 2024 року в одній із сучасних аудиторій Факультету східних мов університету Грінченка зібралися шанувальники корейської кухні!
Викладачі й студенти, а також представники адміністрації Факультету взяли участь у захоплюючому майстер-класі з приготування аутентичної корейської страви під назвою 김밥, що відбувся за сприяння Навчально-методичного центру кореєзнавства.
До стін Університету Грінченка був запрошений член Асоціації Корейців Києва професійний шеф-кухар – Ван Андрій Ігорович, що з радістю поділився секретами приготування цієї чудової страви, а також розповів про інші традиційні корейські страви.
Учасники майстер-класу дізнались цікаві факти про корейську кухню, і самостійно випробували всі тонкощі рецепту, приготувавши свій перший кімбап! Майже у всіх вийшло чудово, дві студентки, що найпрофесійніше приготували кімпаб отримали у подарунок книгу «Про Корейську кухню».
Щиро дякуємо всім, хто долучився до майстер-класу організованого Київською Асоціацією Корейців! Дякуємо керівнику асоціації Нам Володимиру!