Центр розвитку та популяризації Корейської Культури в Україні
Запрошуємо взяти участь у конкурсі творчих робіт!
Запрошуємо взяти участь у конкурсі творчих робіт!

Запрошуємо взяти участь у конкурсі творчих робіт!

«Об’єднання Кореї на тлі майбутнього»

Усім відомо, що корейський народ називає свою країну зовсім не Korea чи Корея. Дві держави мають різні назви, але історія єднає обидві сторони. Ми переконанні, що кожна корейська душа бажає об’єднати дві території Корьо. Ми пропонуємо вам відтворити на тлі паперу саме Ваше «об’єднання Кореї».

Вимоги до конкурсу:

1. Від одного учасника приймається тільки одна робота.

2. Створіть будь-який контент (саме по темі конкурсу), виражаючи надію на мирне об’єднання Корейського півострову та надішліть на нашу пошту: officekoreancenter@gmail.com.

3. Разом  з роботою необхідно відправити міні-опис, з вашою ідею (в чому полягає суть вашої ідеї) та вказати такі данні: Ваше ПІБ, дата народження, місто в котрому ви проживаєте, e-mail, контактний номер телефону. За бажанням коротко про себе, наприклад чи є ви етнічним корейцем, чому вас хвилює доля Кореї і т.п.

4. Робота має бути у  форматі: jpeg. Головне – щоб зображення відкривалось.  Якщо присилаєте роботу у тому форматі, у котрому вона не завантажується або потребує встановлення спец. програм – роботу буде проігноровано.

5.На тлі вашої роботи та в описі до листа можна використовувати англійську, українську та корейську мови.

😀 Переможці отримають призи!


Ставши учасником конкурсу ви даєте згоду на використання вашої роботи організаторами та самим культурним центром для показу, друку, використання в рекламних матеріалах тощо, після проведення конкурсу.

2 Comments

Залишити відповідь